Policy för resande och boendeersättning

Reseersättning för medlem utgår endast i nedanstående fall:

1. Styrelseuppdrag, såsom deltagande i årsmöten på distrikts eller riksnivå samt uppdrag uppkomna i samband med styrelseuppdrag(möte med sponsorer, kommun etc)

2. Resor till och från deltagande i SM/USM (deltagare skall vara uttagen) Resor gäller då för den aktive, ej medföljande förälder. I de fall samåkning sker, och deltagare ej väljer det alternativet utgår ej reseersättning. Aktiva skall meddela styrelsen i god tid innan mästerskap(e-post) ersättning kan ej utbetalas retroaktivt.

3. Boende under SM/USM ersätts den aktiva för sitt boende. Elitaktiva ska ha planerat dessa aktiviteter i sin planering. Boendekostnad om maximalt 500kr per dygn

Resersättningen nivå är för bil; 18kr/mil eller utlägg för kostnader för tåg/buss/dylikt till likvärdig kostnad.

Övrigt boende: GM och FIG läger, samt boende under GM (Götalandsmästerskapet) beslutas från fall till fall. Styrelse skall i god tid få vetskap om vem som ska åka, för att kunna ta beslut i frågan. Annars genomförs lägren till självkostnadspris.

En policy är inte ett avtal och det slutgiltiga beslutet om ersättning fattas av Kalmar SK styrelse.

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 09:26
Skribent: Elisabeth Gardmar-Karlsson